Weekend-ul viitor începe sezonul de schi la Predeal. În Poiană startul se dă în ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

La Predeal se va putea schia weekend-ul viitor. În Poiana Braşov sezonul se deschide în 24 decembrie.

La Predeal se lucrează intens la amenajarea pârtiei Clăbucet. Au început deja probele la instalaţiile de zăpadă artificial, iar autorităţile spun că până săptămâna viitoare va fi suficientă zăpadă încât să se poată schia.

Până acum au fost testate şapte tunuri de zăpadă pe pârtia Clăbucet, iar alte trei au fost montate şi verificate în weekend. În plus, au fost montate plasele de protecţie de la poalele pârtiei Clăbucet, pentru evitarea accidentelor.

În Poiana Braşov pregătirile pentru deschiderea sezonului de schi sunt în toi. Autorităţile spun că noile pârtii amenajate în masivul Postăvarul vor fi practicabile din acest sezon şi vor să le inaugureze chiar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie la ora 18.00.

Tarife neschimbate la instalaţiile de transport

Tarifele la închirierea de echipamente şi transport pe cablu sunt aceleaşi ca şi anul trecut. În Poiană, un set complet de schi se poate închiria cu 40 de lei pe zi pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii. Un abonament pe zi la transportul pe cablu costă 120 de lei. La Predeal preţul unui echipament de schi sau al unei plăci este de 20-30 de lei pe zi. Un skipass de o zi poate fi cumpărat cu 121 de lei pentru adulţi şi 77 de lei pentru copii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite