Astăzi se deschide sezonul de schi în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Sute de turişti sunt aşteptaţi la munte pentru a lua parte la demonstraţiile organizate în preajma pârtiilor. Pentru că temperaturile au fost scăzute, tunurile de zăpadă au funcţionat permanent, iar zăpada artificială a îngroşat stratul de omăt deja depus.

După două săptămâni în care schiorii s-au putut bucura de zăpadă la munte, administratorii pârtiilor anunţă deschiderea oficială a sezonului în cea mai mare staţiune de schi din ţară. Autorităţile au programat special spectacolele din Poiana Braşov, în prima zi a Crăciunului, pentru că în această perioadă sunt aşteptaţi foarte mulţi turişti.

VEZI IMAGINI DE LA DESCHIDEREA SEZONULUI DE SCHI LA PREDEAL

Spectacolul de mâine va începe la ora 16.00 cu un DJ renumit şi cu trupa Fly Project. La ora 18.00, pe pârtia Bradul sunt programate mai multe demonstraţii ale Şcolii de Schi din Poiana Braşov. „140 de monitori de schi vor lua parte la demonstraţiile pregătite cu această ocazie. Toate exerciţiile sunt spectaculoase şi suntem convinşi că vor fi pe placul celor prezenţi. Deschiderea sezonului de schi adună tot mai mulţi amatori de distracţie în fiecare an, aşa că şi surprizele trebuie să fie pe măsură. Credem că se s-a pregătit pentru acest Crăciun va fi deosebit faţă de spectacolele din alţi ani", a spus, Emil Fărcăşanu, şeful monitorilor de schi din Poiana Braşov. Demonstraţiile de pe pârtie vor culmina cu un spectacol cu foc. Coborârea cu torţe a devenit deja tradiţie la deschiderea sezonului de schi din Poiana Braşov. Nu vor lipsi focurile de artificii.


Chiar dacă în ultimele zile nu a mai nins, administratorii pârtiilor au avut grijă să creeze condiţii optime iubitorilor sporturilor de iarnă. Pentru că temperaturile au fost scăzute, tunurile de zăpadă au funcţionat permanent, iar zăpada artificială a îngroşat stratul de omăt deja depus. Pe pârtia Bradul, stratul de zăpadă depăşeşte 25 de centimetri.

Distracţie şi la Predeal

Distracţie se anunţă, în acest sfârşit de săptămână, şi la Predeal. Sezonul de schi a fost deschis, aseară, printr-un spectacol incendiar. Trupa „Talisman" i-a încântat pe iubitorii sporturilor de iarnă, iar monitorii de schi, salvamontiştii şi militarii au coborât pe pârtie cu torţe aprinse. Spectacolul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, la care au asistat sute de turişti. Pe pârtia Clăbucet, stratul de omăt este de 20 de centimetri. Tot la Predeal, de curând a fost inaugurat şi un patinoar modern.

Citeşte şi:

Acrobaţii cu foc, pe pârtia din Predeal

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite