Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, reales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.500 de edili liberali, în frunte cu liderul partidului, Crin Antonescu, au fost prezenţi ieri la Braşov, la dezbaterile Congresului Ligii Aleşilor Locali a PNL.

La Congres au participat circa 1.000 de preşedinţi, vicepreşedinţi de consilii judeţene şi primari, precum şi 470 de consilieri locali. Ei l-au reales preşedinte al Ligii Aleşilor Locali a PNL pe preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, care a fost, de altfel, candidat unic.
Aristotel Căncescu, vicepreşedinte la nivel naţional în cadrul PNL, a reluat în timpul dezbaterilor criticile la adresa actualei guvernări, care a fost acuzată că subfinanţează bugetele localităţilor conduse de liberali.

Căncescu a mai spus că se aşteaptă ca la alegerile locale din anul 2012, liberalii să se regăsească la conducerea a cel puţin 33% din unităţile administrativ-teritoriale ale ţării: „Trebuie să ne gândim să scoatem un candidat puternic pentru Primăria Capitalei, pentru că această funcţie va da o altă imagine asupra partidului. Vrem cel puţin 15 preşedinţi în consiliile judeţene şi cel puţin 10 primari în municipiile reşedinţă de judeţ", a declarat Căncescu, citat de mytex.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite