VIDEO Ploaia torenţială şi grindina au transformat Braşovul într-o mică Veneţie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploaia torenţială a transformat străzile din Braşov în mici râuri în care pietonii şi şoferii „înotau“ deopotrivă să ajungă la destinaţie.

Ca de obicei, sistemul stradal de canalizare a fost depăşit. Explicaţiile sunt aceleaşi: sistemul este învechit, subdimensionat, în pofida faptului că, în urmă cu câteva săptămâni, mai-marii Companiei Apa se băteau cu pumnii în piept ce fonduri europene au accesat, în presa locală.

În pofida disconfortului creat la fiecare ploaie, ce nu spun aceiaşi manageri ai regiei este faptul că braşovenii plătesc unul dintre cele mai mari preţuri pentru apă menajeră şi serviciul de apă-canal.

Până când cei de la Compania Apa vor investi în mod judicios banii europeni, pe străzile Braşovului poţi asista la astfel de spectacole:

La stadionul municipal

La colţul magazinului Star, la 25 de metri de Prefectură

Dacă ai filmulete sau poze cu efectele ploii torenţiale care a căzut la Braşov, trimite-le pe brasov.adevarul.ro, împreună cu câteva cuvinte, dacă ţi se pare firesc ce se întâmplă. Noi le vom publica în cadrul acestui articol. Cele mai interesante opinii vor apărea luni, în Adevărul de Braşov!

Noi imagini de la stadion!!

Tot de la Stadion!!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite