Un pitbull rănit a atacat mai multe persoane într-un parc din Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru părinţi care şi-au scos sâmbătă dimineaţă copiii la joacă, într-un parc de pe strada Pârâului,au ajuns la spital cu răni provocate de un pitbull, lăsat nesupravegheat.

Update 30.05. ora 15.05 Şi Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, după ce un cetăţean a sesizat Dispeceratul IPJ Braşov prin Serviciul 112.

„O patrulă de la Secția 4 Poliție Brașov s-a deplasat imediat la fața locului și a identificat, pe strada Pârâului, câinele respectiv, rasa pitbull, care, din primele verificări efectuate, este fără stăpân. Ca urmare a fost predat unei asociații de protecție a animalelor din Brașov", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Braşov.

În urma atacului animalului, patru persoane au fost rănite, iar una dintre ele, un braşovean de 32 de ani, a rămas internată în spital.

„Câinele avea o rană adâncă la un ochi, plus altele pe corp, posibil rezultate în urma unui accident sau a altercaţiei cu alţi câini din zonă. Altfel, era bine îngrijit, însă nu era microcipat. Încercăm să identificăm proprietarul, eventual după semnele particulare ale animalului. Dacă va fi depistat, stăpânul riscă dosar penal, pentru lăsarea pe domeniul public, nesupravegehat, fără lesă şi botniţă, a unui câine din categoria celor periculoşi, conform legii", a declarat Flavius Bărbulescu, şeful Serviciului Public de Gospodărire a Animalelor pentru mytex.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite