Licitaţie pentru amenajarea Pieţei Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe data de 27 aprilie, firmele interesate îşi pot depune ofertele pe adresa de mail achizitiipublice@brasovcity.ro. Proiectul beneficiază de o finanţare nerambursabilă prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) în valoare de 1,25 milioane de euro, relatează bzb.ro.

Firma care va câştiga licitaţia va trebui să realizeze lucrarea în şapte luni, nefiind admise depăşiri de termene. Firmele care participă la licitaţie trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care să aibă cifra medie de afaceri, pe ultimii trei ani, în valoare de 7 milioane de lei şi să prezinte o declaraţie în care să menţioneze principalele lucrări executate în ultimii cinci ani, însoţită de certificări de bună execuţie.

Conform proiectului realizat pentru reamenajarea Pieţei Uniri ca pietonal, amplasamentul va fi pavat cu piatră de calcar, va fi amenajată o fântână arteziană, va fi montat mobilier urban care să aducă aminte de perioada de început a secolului XX . Şi iluminatul public va fi schimbat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite