Petreceri cu nume mari în cluburile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diseară este concert caritabil în Kasho, de la ora 22.30. Alex Velea, Free Deejays şi Dan Popescu vor da tonul distracţiei. Biletul de intrare costă 25 de lei.

Tot diseară, fetele sunt invitate în Vintage Pub, însă fără iubiţi. La Social Pub, Remember Retro Club, KnockOut sau Deane"s sunt petrecu tip karaoke.

Distracţie cu fasole şi cârnaţi

Mâine, 30 noiembrie, Saloon Pub organizează o sărbătoare dedicată Zilei Naţionale. Se va servi fasole cu cărnaţi, se va asculta muzică 100% românească din anii 70"-80". Cei care doresc să participe la petrecere trebuie să poarte ţinute într-una din cele trei culori ale steagului românesc. Se va organiza şi un concurs între găştile albaştrilor, galbenilor şi roşilor. Petrecerea începe la ora 21.00. Rezervări se fac la 0268 477 317.

Miercuri seară în clubul Bamboo e seară studenţească. PACHA MAN vă invită la lansarea noului său album. Bamboo Braşov pune la dispoziţia studenţilor în fiecare miercuri două autocare în complexul Memo şi Colină pentru a transporta studenţii la club. Îmbarcarea se face la ora 23.30 şi 00.30!

Joi seară de 1 decembrie, BUG Mafia cântă live la Kasho Club! B.U.G. Biletul de intrare este zece lei.

Vineri trupa „Celelalte Cuvinte" va ţine un concert aniversar la Centrul Cultural Reduta. Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti şi on-line pe www.eventim.ro la preţul de 25 de lei.

Vita de Vie va susţine tot vineri, 2 Decembrie, începând cu ora 21:00 un concert în clubul Rockstadt. Sâmbătă seară Rockstadt are plăcerea de a vă invita la concertul trupei Negura Bunget.

Dr. Alban vs Smiley

Sâmbătă 3 Decembrie este mare petrecere în Bamboo. Clubul împlineşte un an, iar invitat special este Dr. Alban Tot sîmbătă, Kasho Club îl are ca invitat special pe Smiley. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Clubul Groove Garden vă invită sâmbătă seară, de la ora 21:30 la un spectacol de stand up comedy cu Doru Octavian Dumitru. Spectacolul va fi urmat de afterparty "oldschool" cu Dj Bogdan. Intarea costă 25 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite