Petreceri incendiare în cluburile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Project concertează diseară în Kasho. Arhivă
DJ Project concertează diseară în Kasho. Arhivă

DJ Project, Connect R, Gyuri Pascu, Zob vor cânta la Braşov. În această seară vă mai puteţim distra la un bal mascat şi un show cu travestiţi.

Kasho Club vă invită diseară la un concert DJ Project. De când colaboreazâ cu Giulia succesul trupei a depăşit graniţele ţării. Trupa a obţinut şi premiul de Best Romanian Act la prestigioasa gală MTV Music Awards. Biletul de intrare costă 20 de lei.

În Bamboo vă dau întâlnire trupele Connect R şi Las Troyas Petrecerea începe la ora 23.00. În prima parte a serii, Connect R va încinge atmosfera cu hiturile bine cunoscute Ring the alarm, Burnin Love, Still şi multe alte surprize, iar dansatorii promit un show de neuitat. În a doua parte a serii, spectacolul va fi întregit de trupa de travestiţi Las Troyas, care au pregătit un program inedit.

Iubitorii de rock pot petrece în clubul Rockstadt, unde va susţine un concert live Zob. Concertul începe la ora 22.00.

Clubul Friend's Cafe vă invită la un concert aniversar, sâmbătă de la ora 22.00. Ioan Gyuri Pascu va susţine un recital live.

Bal mascat

Hanul Mureşenilor vă invită sâmbătă, de la ora 19.00 la o distracţie pe cinste unde costumul de carnaval este obligatoriu. Meniul costă 60 de lei de persoană, iar cel mai bun costum va fi premiat cu o cină romantică, o noapte de cazare şi acces la piscină.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite