Brașovenii Vlad și Anca Ionescu sunt vicecampioni naționali la patinaj artistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Ionescu a avut o evoluție apreciată
Vlad Ionescu a avut o evoluție apreciată

Concursul internaţional de patinaj artistic „Crystal Skate" s-a încheiat, la Braşov, cu rezultate bune pentru sportivii de la ASC Corona Braşov.

Fraţii Anca şi Vlad Ionescu au devenit vicecampioni naţionali de patinaj artistic în concursul ce a contat pentru campionatul naţional de patinaj artistic. La fete, Anca a trebuit să se recunoască învinsă de Sabina Măriuţă. Sportiva de 16 ani, care locuieşte în Canada, a reuşit să se impună în urma unui program mult mai sigur.

VEDEȚI AICI GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT

„Am mers bine, dar nu am reuşit să țin ritmul impus de Sabina. Dacă reuşeam să merg perfect atunci m-aş fi putut lupta de la egal la egal cu ea. Dar sunt mulţumită de rezultat, pentru că este o medalie importantă pentru mine", a declarat Anca Ionescu.

Podiumul naţional în competiția fetelor a fost completat de Anita Nagy. Concursul „Crystal Skate", la secţiunea fete, a fost câştigat de Anne Linne Gjersem, din Norvegia, urmată de Sila Saygi, din Turcia şi Kerstin Frank, din Austria. Sportivele din România s-au clasat pe locurile șapte, Sabina Măriuţă, zece, Anca Ionescu, 11, Anita Nagy, 12, Kriszta Nagy şi 13, Tunde Pal.

Întrecerea băieţilor a fost dominată de francezul Chafik Besseghier, care s-a impus cu un total de 175,63. Pe poziţia secundă în concurs şi campion naţional în urma acestui rezultat s-a aflat Zoltan Kelemen, cu un total de 158,34.

Podiumul concursului a fost completat de Mikael Erdin, din Elveţia. Brașoveanul Vlad Ionescu a terminat pe poziţia a cincea în Crystal Skate şi a ocupat locul doi în cadrul campionatului naţional, realizând un personal best de 125,05.

Sunt foarte mulţumit de evoluţia de azi (n.r. - ieri), am mers sigur, fără probleme pe sărituri. Mă bucur că am reuşit să fiu un adversar redutabil pentru Zoltan Kelemen, ca şi evoluţie, iar de la anul sper să am în program şi o combinaţie de două sărituri triple", a menționat Vlad Ionescu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite