Zeci de mii de lei pentru un loc de parcare în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătaia pentru un loc de parcare nu mai are niciun fel de limite. Dacă în mod normal un loc costă 140 de lei pe an, în centru se ajunge la sume zece ori mai mari.

Cea mai scumpă concesionare a unui loc de parcare s-a atribuit cu 2.200 de lei, în spatele hotelului Aro Palace. Şi suma a şi fost achitată. La această valoare s-a ajuns în urma unei licitaţii la care au participat locuitorii din zonă. Un alt loc de parcare, tot în spatele hotelului Aro a fost atribuit cu suma de 1.210 lei, sumă achitată şi ea de cel care a câştigat licitaţia, menţionează bzb.ro.

Cu toate acestea, preţul cel mai ridicat înregistrat la o licitaţie pentru ocuparea unui loc de parcare rezidenţială a fost de 3.810 lei, tot în spatele hotelului Aro Palace, însă suma nu a fost achitată, astfel că acel loc de parcare a fost din nou scos la licitaţie.

La preţuri mari s-a ajuns şi în zona B-dului Griviţei, când în anul 2009 s-a licitat pentru un loc de parcare până la 1.000 de lei, preţ achitat. Iar la licitatia pentru locurile situate pe B-dul Iuliu Maniu cu Vlad Ţepeş s-a licitat un loc de parcare cu suma de 1.600 lei, care a şi fost achitată.

Până acum, în municipiul Braşov au fost atribuite 30.283 de locuri de parcare rezidenţială, din care 4.824 au fost atribuite în anul 2010, iar în acest an, până la data de 7 octombrie, au fost atribuite 2.301 locuri de parcare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite