A doua zi de Paşte a adus cozi... la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de turişti, veniţi la munte, au profitat astăzi de vremea frumoasă şi au preferat să îşi petreacă mai multe ore la piscină.

După mesele copioase din aceste zile, mulţi dintre turiştii veniţi în zona Braşovului au vrut să facă puţină mişcare în a doua zi de Paşte. Amatorii de bălăceală au stat la coadă câteva zeci de minute pentru a intra în complexul „Paradisul Acvatic".

image

Turiştii şi braşovenii de toate vârstele s-au bucurat de bazinele acoperite din incinta complexului, iar cei mai curajoşi au încercat chiar să facă prima plajă pe acest an.

image

„Sunt foarte mulţi turişti veniţi în această perioadă la munte. Cu toţii s-au bucurat de mâncăruri tradiţionale extrem de gustoase şi probabil au acumulat şi câteva kilograme în plus. Majoritatea celor care au ales să vină astăzi la complex vor să scape de aceste kilograme prin mişcare, înot, masaj sau saună. Sunt deja în jur de 2300-2400 de persoane, oamenii vin la relaxare, pentru sport, dar şi pentru amuzamentul celor mici. Este încă vacanţă, aşa că turiştii profită de timpul liber şi de vremea frumoasă", a explicat Alina Puchianu, managerul complexului acvatic.

image

Aglomeraţie mare nu a fost doar în apă, ci şi în sala de fitness a complexului şi la cele trei cabine de saună. „Există sauna finlandeză, care este uscată şi cu temperaturi ridicate. Este foarte indicată pentru cei care vor să scape rapid de kilogramele în plus. Mai este sauna umedă, mai uşor de suportat, pentru că în interior aerul este mai respirabil sau biosauna pentru cei care suferă de anumite afecţiuni, iar temperaturile foarte ridicate nu sunt indicate. La biosaună, temperatura este până la 60 de grade Celsius", a mai spus Alina Puchianu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite