Spectacole pentru toate vârstele, la Opera Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii promit un spectacol care le va tăia respiraţia spectatorilor. Nici cei mici nu au fost uitaţi şi sunt aşteptaţi la „Opera în Familie".

După Gala de Operă şi cea de operetă, a venit rândul trupei de balet să ofere braşovenilor un spectacol, de excepţie. Pe scena Operei Braşov, artiştii vor oferi un regal de dans pe muzica celebrilor Mozart, Strauss, Ceaikovski, Shostakovich şi Luis Amstrong.

Invitaţii speciali ai Baletului Operei Braşov vor fi, în acest weekend, Corina Dumitrescu şi Gigel Ungureanu, de la Opera Naţională din Bucureşti şi Andreea Jura şi Dan Haja, din Cluj-Napoca.

Spectacolul va începe sâmbătă de la ora 18.30. Biletele de intrare se găsesc la Operă şi costă între 10 şi 20 de lei.

Spectacol pentru cei mici

Deja tradiţionala „Operă în Familie" îi aşteaptă pe cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, să se bucure alături de personajele din spectacolul „Cocoşelul neascultător", de Ion Lucian, jucat de mai bine de trei decenii, cu acelaşi succes.

„Nu este niciodată târziu să fii copil! Opera în familie este o a doua ocazie pentru cei mari să fie din nou copii, iar pentru cei mici să fie fericiţi şi mai ales să înţeleagă să preţuiască acest moment", a declarat Cornelia Petre, purtătorul de cuvânt al Operei Braşov.

Spectacolul va avea loc dumincă, de la ora 16.00, în sala Operei Braşov. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite