610.000 de euro pentru proiectele fundaţiilor non-profit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Organizaţiile din România se mai pot înscrie în cursa pentru Premiul Fundaţiei ERSTE, până în 30 noiembrie 2010.

Fundaţia ERSTE a deschis, pe data de 1 septembrie, perioada de înscrieri în cursa marelui Premiu pentru Integrare Socială 2011. În concurs se pot înscrie organizaţiile non-profit din 12 ţări din Europa centrală şi de sud-est. Alături de acestea sunt aşteptate în concurs şi administraţiile publice, membrii ai societăţii civile, comunităţilor religioase, iniţiativelor private sau reprezentanţilor media din ţări precum România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială este acordat la fiecare doi ani. Proiectele depuse trebuie să fie deja în derulare şi să aibă un impact semnificativ.

„Dorim să deschidem un dialog şi să creem oportunităţi pentru organizaţiile neguvernamentale, pentru ca acestea să-şi atingă obiectivele", a declarat,  în cadrul unui seminar ţinut la Braşov, Dejan Petrovic, Project Manager al Premiului Fundaţiei ERSTE. Un alt seminar pe aceeaşi temă, va avea loc la Târgu-Mureş, în 8 noiembrie.

Doi ani de promovare a proiectelor

Ediţia 2011 va număra 100 de proiecte finaliste, dintre care 30 vor fi declarate câştigătoare. În plus, vor fi acordate şi două Premii Speciale ale Juriului, un Premiu al Practicienilor şi un Premiu pentru Bună Guvernare (Good Governance). Premiile au o valoare totală de 610.000 euro, iar finaliştii vor avea parte de recunoaştere regională, prin promovare media asigurată de consultanţi de relaţii publice profesionişti. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii de gală, în iunie 2011, la Budapesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite