Hotelierii din Braşov au pregătit oferte turistice romantice de Valentine's Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii din Braşov au pregătit diferite oferte turistice pentru ziua de Sfântul Valentin, din pachetele turistice nelipsind cina romantică, şampania, trandafirii sau accesul gratuit la SPA. 

Preţurile la cazare în weekend-ul de Ziua Îndrăgostiţilor sunt în general mai mici cu zece la sută faţă de preţurile obişnuite, hotelierii postând pe paginile de internet ofertele pentru acest weekend.

Pentru cei care vor să-şi petreacă weekendul în oraşul de la poalele Tâmpei, hotelierii au pregătit pachete de două nopţi la preţuri între 300 şi 800 de lei. Astfel, la un hotel de trei stele din centrul istoric al Braşovului, un pachet de două nopţi în cameră dublă costă 440 de lei, preţul incluzând cazarea, micul dejun, cina romantică pentru îndrăgostiţi şi o intrare la Paradisul Acvatic pentru două ore.

La o pensiune de trei stele, pachetul de Sf. Valentin costă între 430 şi 540 lei, în funcţie de camera aleasă, îndrăgostiţii având din partea hotelierilor micul dejun inclus, dar şi o sticlă de vin spumant şi decor romantic în cameră.

La hotelurile de patru stele, preţurile cresc simţitor, pentru două nopţi un cuplu urmând să scoată din buzunar între 650 şi 830 de lei, preţ în care este inclusă cina romantică.

În Poiana Braşov, preţurile la pensiuni şi hoteluri sunt cuprinse între 500 şi 800 de lei pe cameră, pentru două nopţi, preţ pentru care îndrăgostiţii vor beneficia de cazare cu mic dejun servit în cameră, cină romantică, masaj la dublu, ciocolată, trandafiri şi şampanie în cameră.

Alţi hotelieri oferă turiştilor prăjituri în cameră, o sticlă de vin, flori, saună, cină romantică şi o zi la Paradisul Acvatic.

În Predeal, un weekend la un hotel de trei stele costă între 320 de lei şi 500 de lei pentru o cameră dublă, iar un apartament ajunge între 380 şi 700 de lei pentru două nopţi.

La acest preţ, turiştii pot plăti o singură noapte, a doua fiind gratuită şi pot beneficia de o cină romantică cu preparate afrodisiace şi vin roşu, mic dejun romantic servit în cameră, aranjament special în cameră, precum şi şampanie de primire.

De asemenea, alţi hotelieri oferă acces gratuit la sauna umedă şi hidromasaj, internet.

La un hotel de patru stele, camera dublă costă 199 de euro, iar copiii sub şase ani au acces gratuit. Pentru copiii cu vârsta între 7 şi 11 ani, părinţii trebuie să mai plătească un supliment de 100 de lei.

Preţul include trei nopti cazare cu all inclusive, plus o noapte gratuită cu mic dejun, acces gratuit sala de fitness şi saună, precum şi alte surprize culinare şi de divertisment.

Tot în Predeal, pentru un pachet de două nopţi cazare la hotel de patru stele, turiştii trebuie să plătească între 480 şi 550 lei de persoană în camera dublă, în ofertă fiind incluse micul dejun, cina romantică şi program de masaj la SPA.

În Bran, un loc într-o cameră dublă de pensiune costă între 130 şi 330 de lei/persoană/noapte, iar într-un hotel de trei stele preţul unei camere duble este de circa 400 de lei pe un pachet de două nopţi în care este inclus micul dejun şi o cină romantică.

În schimb, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) Braşov nu a pregătit nicio ofertă specială pentru Ziua Îndrăgostiţilor în pensiunile rurale din zona Bran-Moeciu-Fundata, potrivit preşedintei asociaţiei, Mioara Stoian.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite