Oana Paveluc visează la coroana Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai frumoasă româncă se pregăteşte intens pentru marea finală a competiţiei Miss Universe care se va desfăşura pe 23 august, în Las Vegas.

Braşoveanca Oana Paveluc a stat o lună într-un cantonament de pregătire în România, iar sâmbăta trecută a decolat spre New York. Tânăra de 18 ani a fost impresionată de ţara tuturor posibilităţilor şi a admirat zgârie-norii din cel mai cosmopolit oraş american.

Oana Paveluc spune că se pregăteşte intens pentru mare finală şi chiar visează la coroniţa Miss Universe. Braşoveanca a fost la cumpărături într-un mall american pe care, după cum spune chiar ea, îţi trebuie două zile doar să îl vizitezi.

Oana Paveluc a profitat de ocazie  şi şi-a cumpărat mai multe creme de corp, luciu de buze şi câteva accesorii pentru rochia de seară în care va defila pe podium. Pe lângă ţinuta de seară, Oana Paveluc va mai îmbrăca şi un costum de înspiraţie naţională care va reprezenta Delta Dunării, dar şi o ţinută de zi.

Tânăra spune că a renunţat, pentru câteva zile, şi la dietă. Primul lucru pe care l-a gustat în SUA a fost humusul. S-a mai delectat cu câteva felii de prosciuto, mozzarela şi o jumătate de pepene.

Luptă pentru fratele autist

Oana Paveluc intră la toamnă în clasa a XII a şi luptă pentru fratele ei autist.  Este voluntar al Asociației AS și se implică în proiectul „Un alt mod de a fi" ce are ca scop sprijinirea copiilor ce suferă de autism. Visul ei este să aibă propria televiziune şi un centru pentru copiii autişti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite