O femeie şi fiica ei, electrocutate la piscina hotelului lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două turiste erau cazate la Hotelul Sport. S-au electrocutat când au ieşit din piscină de la pardoseală încălzită electric. Din fericire nmu au suferit răni. Au primit îngrijiri la spital, iar astăzi vor putea pleca acasă.

Femeia descrie cu groază incidentul „În momentul în care am vrut să intrăm în apă, eu și fiica mea, am fost electrocutate în marginea piscinei, fiind trântite de mai multe ori pe jos, de câte ori încercam să ne ridicăm în picioare. La un moment dat am reușit să ne retragem din acea zonă, ne-am uitat în jur după un angajat al hotelului, nu am văzut pe nimeni, moment în care am intrat în saună după un domn, pe care l-am rugat să-mi scoată celălalt copil din apă, deoarece nu mai aveam curajul să mă apropii de acea zonă", a spus Anca Roxana Safta, citată de newsbv.ro.

Bucureșteanca a făcut deja plângeri împotriva conducerii hotelului la Direcția Generală pentru Autorizare Turism și Direcția Control, Verificare și Monitorizare Turistică, dar și la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului din Brașov.

Femeia a povestit modul cum a fost tratată de conducerea Hotelului. Potrivit newsbv.ro., directoarea unității și o doctoriță, șefa SPA-ului, au pretins că cele afirmate de Safta sunt eronate, activitatea la piscină a continuat normal, în urma incidentului, motivația fiind că „oricum în zece minute se închide", iar firma de specialitate vine a doua zi pentru a face verificări.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite