Muncitorii din industria lemnului se pot califica pe bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov a anunţat începerea primei sesiuni a cursurilor autorizate destinate angajaţilor din industria de prelucrare a lemnului pentru calificările „Lucrător în prelucrarea produselor semifinite din lemn" şi „Operator la producerea semifabricatelor pe baza de lemn".

Proiectul, în valoare de 727.576,77 lei, este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 2 - „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii" Domeniul major de intervenţie 2.3 „Acces şi participare la formarea profesională continuă".
Promotorul proiectului este Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov. În cadrul proiectului, 101 de angajaţi din societăţile de profil vor urma cursuri de formare profesională în cele două meserii amintite. Obiectivul acestor cursuri de calificare îl reprezintă obţinerea certificării competenţelor profesionale ale angajaţilor din industria de prelucrarea a lemnului.
Potrivit bzb.ro, au fost încheiate Convenţii de practică cu 7 firme care activează în industria de prelucrare a lemnului din judeţul Braşov. Activitatea de practică va fi supravegheată de 7 tutori, în calitate de specialişti practicieni, care au şi calitatea de formatori certificaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite