Competiţiile de mountain bike revin la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o pauză de mai bine de şase ani, Braşovul găzduieşte din nou un eveniment gravitaţional de anvergură. Astfel, în weekend-ul 10-12 Septembrie cei mai de seamă participanţi din ţară, dar şi musafiri din străinătate, precum şi un public numeros, sunt aşteptaţi la Bunloc, pentru concursul de mountainbike downhill Playbike - On The Rocks.

PlayBike “On The Rocks” se desfăşoară pe muntele Bunloc, din imediata vecinătate a Braşovului, având baza la staţia de jos a telescaunului. Taxa de participare este 80 RON, la înscrierile efectuate prin internet, şi de 100 RON, pentru cele de la faţa locului, şi cuprinde acces nelimitat pe telescaun pentru zilele de vineri şi de sâmbătă. Potrivit mytex.ro, participanţii se pot inscrie la una dintre cele 4 categorii de concurs: Elite, Juniori (până în 18 ani), Masters (peste 30 de ani) şi Hardtail (biciclete doar cu suspensie faţă).
Pentru mai multe informaţii referitoare la eveniment, hartă către traseu şi către locul de desfăşurare al petrecerii sau ponturi pentru cazare, urmăriţi constant www.playbike.ro, www.dirtbike.ro şi contul nostru de facebook!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite