Motociclişti din toată Europa se întâlnesc la Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parada motocicliştilor, cascadoriile campionului european Kevin Carmichael, concertele de muzică rock şi un concurs de miss sunt propunerile organizatorilor. East European Motor Show 2010 se va desfăşura pe Platoul Trei Brazi

Pe Platoul Trei Brazi vor defila şi se vor distra motociclişti din Germania, Austria, Olanda, Belgia, Anglia, Bulgaria, Elveţia, Scoţia, Slovenia, Ucraina, Cehia şi România. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe traseul Platoul Trei Brazi - Piaţa Gării Predeal - Platoul Trei Brazi este programată o paradă a miilor de bikeri care-i va lăsa cu gura căscată pe toţi cei care aleg să-şi petreacă weekend-ul la munte. 

Cascadorii live pe motocicletă

Invitatul special al ediţiei din acest an este renumitul Kevin Carmichael, multiplu campion european (1997 - 2002) şi Campion Mondial (2004, Texas America) de Cascadorii Moto. El va oferi sâmbătă, de la ora 12.00, în Piaţa Gării din Predeal, un show live unic cu intrare liberă. Mai exact, Kevin va realiza o serie de cascadorii pline de pericol şi spectaculozitate pe motocicleta sa tunată.

Concert extraordinar Cargo

În cadrul „European Motor Show" vor avea loc 18 concerte live de muzică rock. Invitata specială a serii de sâmbătă este trupa Cargo. Nu vor lipsi petrecerile cu muzică house, techno şi disco non-stop, concursurile de motoare modificate manual, competiţia Miss Motor Show, şi un show gastronomic oferit de  Maestrul Ştefan Bercea de la Cabana Vânătorilor şi o degustare de vinerui cu somelierul Sergiu Nedelea.

Atmosfera incendiară va fi oferită de spectacole de striptease, demonstraţii de tatuaje, dar şi un concurs de băut bere.

Biletul de intrare în campigul unde vor fi concertele costă 30 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite