Braşov: Cupa „Micul Rossi“, pentru motocicliştii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa „Micul Rossi", competiţie ce se organizează de două ori pe an pentru motocicliştii braşoveni, a ajuns la cea de-a şasea editie. În poligonul de la fostul sediu RAR, motocicliştii au fost împărţiţi pe două categorii: tinere speranţe şi meseriaşii.

„Şi posesorii de motociclete enduro şi doamnele şi domnişoarele au parte de etape separate. Pentru endurişti am pregătit un traseu cu obstacole, teren denivelat, trambuline, adică lucruri specifice acestui stil", spune Florin Enăchescu, organizator.

Tinerele speranţe, adică cei care acum fac şcoala de şoferi ori abia şi-au obţinut carnetele de conducere, au avut dispoziţie două motociclete de şcoală, de 125 şi de 250 cm cubi. Cu toţii au participat şi la concursurile de jalone în poligon şi mers încet.

„Avem cupe, diplome şi produse de profil, dar şi două premii pentru cea mai zgomotoasă motocicletă şi pentru cea mai atrăgătoare motocicletă modificată",  mai adaugă Florin. Ziua s-a încheiat cu o paradă autorizată a motocicliştilor, care a simbolizat încheierea sezonului moto 2010.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite