Piţurcă jr. a pus mâna pe braşoveanca Oana Paveluc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă viitorul echipei Universitatea Craiova este incert din cauza problemelor financiare, fiul antrenorului Victor Piţurcă este împlinit pe plan sentimental. Alex Piţurcă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu cea mai frumoasă româncă.

Oana Paveluc, Miss Universe România 2010, trăieşte de câteva luni o poveste de dragoste cu Alex Piţurcă, atacant la Universitatea Craiova şi fiul lui Victor Piţurcă.

Surse din anturajul celor doi ne-au povestit că Alex a abordat-o pe Oana la finalul lunii septembrie prin intermediul unei reţele de socializare.

Alex şi Oana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

image

S-au văzut prima oară abia la jumătatea lunii octombrie, când Universitatea a avut meci la Braşov, oraşul natal al Oanei.

"Au vorbit vreo lună la telefon până când Oana acceptat să se vadă cu el. S-au văzut înainte de meci şi Alex a impresionat-o plăcut. Ea se aştepta să fie vreun fotbalist cu fiţe, dar din fericire s-a înşelat şi au continuat să se vadă", ne-a povestit unul din apropiaţii cuplului.

Relaţia a evoluat rapid şi la începutul acestei luni cei doi au mers într-o vacanţă de 8 zile în Dubai, împreună cu fotbalistul Mihai Dina şi iubita lui şi un văr de-al lui Alex şi iubita acestuia.

Tinerii au fost în Dubai, însoţiţi de atacantul Mihai Dina şi iubită, şi un văr de-al lui Alex cu logodnica

image

Ba, mai mult, Alex se pare că are şi binecuvântarea tatălui său pentru această relaţie.

Contactată de Click!, Oana a fost foarte rezervată în declaraţii.

Alex a impresionat-o pe Oana prin tandreţe

image

"Este viaţa mea personală şi nu aş vrea să comentez. Este adevărat că suntem împreună, dar mai mult nu vreau să vorbesc. Deocamdată ne e bine aşa şi nu avem nevoie de publicitate", ne-a spus Miss Universe România, vizibil surprinsă că informaţia a ajuns la urechile noastre.

Alex Piţurcă are 27 de ani

Fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă a debutat în Divizia A la Steaua, iar în ultimii ani a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu şi Braşov.

Acum este jucătorul Universităţii Craiova pentru care a marcat în turul acestui campionat două goluri.

Cei doi au petrecut o vacaţă de vis în Dubai la începutul acestei luni

image

Fotbalistul de 27 de ani a mai avut de-a lungul vremii relaţii cu fotomodelul Denisa Tănase şi cu fosta componentă a trupei ASIA, Alina Crişan.

Oana a fost în finala Miss Universe

Braşoveanca are 19 ani şi în luna iulie a acestui an a câştigat concursul Miss Universe România.

image

A reprezentat ţara noastră la finala mondială din Las Vegas, dar nu a reuşit să intre în topul celor mai frumoase 15 femei de pe planetă.

Timp de o lună de zile, în august, tânăra a publicat în ziarul nostru un jurnal în care a povestit cum decurge cantonamentul din Statele Unite pentru marea finală.

Braşoveanca a susţinut în faţa juriului din Las Vegas că doreşte să devină cunoscută pentru a putea susţine cauza copiilor care suferă de autism, fratele ei mai mic suferind de o astfel de boală.

Oana mai are o soră şi un frate şi este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Braşov.

Victor Piţurcă a simpatizat-o din prima clipă

Oana Paveluc se pare că a trecut testul şi în faţa familiei fotbalistului.

image

"Victor Piţurcă a simpatizat-o din prima clipă. I-a plăcut că nu are fiţe şi că se comportă foarte natural", ne-a povestit un apropiat al cuplului.

Tânăra a fost invitată de curând la o masă în familia fotbalistului, unde şi-a atras pe lângă simpatia fostului selecţioner şi pe cea a mamei lui Alex şi a unei mătuşe.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite