O coafeză este cea mai frumoasă româncă în bikini VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşteanca Florina Trandafir, de 18 ani, a câştigat finala naţională a concursului World Bikini Model 2011, competiţie care a avut loc sâmbătă seara, în club Bamboo din Braşov.

miss

Florina Trandafir ne va reprezenta ţara la World Bikini Model 2011, în China şi Taiwan, în perioada 10 august - 6 septembrie. În acelaşi timp, Bianca Iordache, de 19 ani, din Sinaia, va participa, în septembrie, la competiţia Best Bikini Look, din Malta.

miss

Cea de-a treia fericită a serii de sâmbătă a fost Lena Rohozneanu, soţia handbalistului de la UCM Reşiţa, Mihai Rohozneanu. Proaspătă mămică, la doar 23 de ani, Lena va reprezenta ţara noastră în Malta, la competiţia „Miss Airlines", primul concurs de Miss din Europa care se va desfăşura pe un aeroport din Malta.

miss

Pe locul doi s-a clasat Mădălina Pamfilie, din Focşani, iar podiumul a fost completat de Sandra Pristavu, din Bacău.

bikini model

Prin frumuseţea ei a uimit şi braşoveanca Denisa Munteanu, de 19 ani, tânără care a terminat cu nota 10 unul dintre cele mai bine cotate colegii naţionale de sub Tâmpa, „Andrei Şaguna". În aceste zile, Denisa îşi dă examenul de Bacalaureat.

miss

În calea spre marele premiu, concurentele au fost nevoite să defileze în rochii de seară şi în lenjerie intimă accesorizate cu blănuri naturale, dar şi să-şi facă o scurtă autocaracterizare. Show-ul din Bamboo a fost prezentat de Mihai Mitoşeru, iar la eveniment au mai luat parte şi Dana Săvuică şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, care este braşovean.  

miss

O poliţistă din Bucureşti este Miss Friendship

Ioana Petcu (foto sus, în mov) are 25 de ani şi este din Bucureşti. Tânăra este poliţistă la Seviciul Rutier, fiind o persoană foarte dură în viaţa de zi cu zi.

Miss brasov

Chiar ne-a spus că îi este puţin mai greu să participe la astfel de concursuri. Am înţeles că este chiar foarte dură cu infractorii, ca poliţistă, şi îi este dificil să se pună în pielea unui fotomodel", a declarat Roxana Rus, organizatorul concursului de la Braşov.  

Sursa foto: Czika Levente

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite