Mihaela Rădulescu şi-a etalat bikinii la mitingul aviatic de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune, Mihaela Rădulescu a fost prezentatoarea celui mai mare show aviatic din ţară, „TransilvAero Show", organizat weekendul trecut pe Aerodromul de la Ghimbav din Braşov.

Mihaela Rădulescu, alături de MC-ul braşovean Dan Ghiţă, au prezentat mitingul aviatic pe o scenă neacoperită. Aşadar, căldura insuportabilă a determinat-o pe Mihaela să se îmbrace sumar. Ea şi-a pus o pereche de pantaloni scurţi de blugi, un maieu, dar nu a uitat de accesorii. Pentru a se proteja de razele UV, vedeta a purtat ochelari de soare şi o pălărie chic.

A oferit o privelişte... superbă!

La un moment dat, stând pe o bancă amplasată pe scenă, Mihaela Rădulescu şi-a desfăcut picioarele, fără să-şi dea seama că îi oferă MC-ului braşovean o privelişte deosebită. Nu doar MC-ul, ci şi miile de persoane din public au putut sesiza că vedeta de televiziune purta o pereche de bikini roşii.

image

Pe parcursul evenimentului vedeta s-a plâns că soarele o „prăjeşte". „Se pare că nu mai contează că am fost în Grecia, la mare pentru că aici mă arde soarele şi mai tare", a spus Răduleasca. 

De asemenea, vedeta a interacţionat cu publicul, căruia i-a mărturistit că şi ea a avut ocazia să privească lumea de sus. Ea a povestit că a stat în dreapta unui pilot acum 10 ani. „Am avut atunci o senzaţie incredibilă. E uimitor atunci când eşti deasupra tuturor", a declarat Mihaela.

Vedeta a stat atât sâmbătă, cât şi duminică de dimineaţă până la apus pe scena de la Ghimbav, luând pauze de câte 15-20 de minute.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite