S-a deschis cel mai mare spital privat din Braşov GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul MedLife are dotări de ultimă generaţie. Foto: Bogdan Crăciun
Spitalul MedLife are dotări de ultimă generaţie. Foto: Bogdan Crăciun

MedLife a investit 10 milioane de euro în unitatea care va asigura servicii medicale la cele mai înalte standarde. Compania a cumpărat şi maternitatea privată „Eva", iar la Braşov se vor putea face, în premiră, proceduri de fertilizare in vitro.

Spitalul privat, care este situat în cartierul Tractorul are o suprafaţă de 5.500 de metri pătraţi. Ambulatoriul oferă servicii pentru 30 de specialităţi medicale, iar spitalul are un centru performant de imagistică, trei săli de operaţie, o secţie de ATI şi trei linii de gardă, 24 de ore din 24. Unitatea are 60 de paturi, dintre care opt la Reanimare. Rezervele sunt cu unul sau două paturi. La Spitalul MedLife din Braşov lucrează 140 de persoane, dintre care 50 sunt medici de mare experienţă. Unitatea dispune şi de aparatură de ultimă generaţie, investiţia fiind de două milioane de euro. La Secţia de Imagistică se vor putea face ecografii 3D şi 4D, examene tomograf, mamografii, dar şi toate tipurile de radiografii. Unitatea oferă atât spitalizare mai lungă, cât şi de o zi.

Medlife este cel mai complet spital privat din Braşov

Click pe poze pentru a mai multe imagini din noul spital

„Odată cu această investiţie, Braşovul devine al doilea cenntru important în medicina privată, după Bucureşti. Putem oferi servicii complexe, de la consultaţii multidisciplinare şi investigaţii imagistice de înaltă rezoluţie, la intervenţii chirurgicale complexe şi naşteri, astfel încât braşovenii să nu mai fie nevoiţi să meargă la alte centre din ţară pentru asistenţa medicală de care au nevoie", a declarat Mihail Marcu, preşedinte CA MedLife.

Fertilizări in vitro la Braşov

Compania MedLife a cumpărat şi clinica „Eva". S-au făcut deja investiţii noi în aparatură, iar în curând se va deschise un centru de medicină materno-fetală, primul de acest gen din Braşov. În premieră, se vor putea face proceduri de fertilizare în vitro, dar şi teste de genetică medicală pentru depistarea anomaliilor genetice la făt.

„Practic Clinica «Eva» se naşte a doua oară. Avem două săli de operaţie, două săli de naştere şi una pentru naşterea subacvatică. Odată cu centrul de medicină-fetală vom putea trata pacientele aici şi nu vom mai fi nevoiţi să le trimitem la Bucureşti" , a declarat dr. Aurel Ionel, director Cliniva „Eva". Din 2007 şi până acum, la aceată clinică privată s-au născut 4.700 de copii.

Spitalul a încheiat şi un contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru a putea face reduceri la serviciile medicale. În această lună, pacienţii care se adresează Spitalului MedLife au reduceri de 65-70% din tarifele iniţiale.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite