Braşovenii îşi aleg medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de braşoveni s-au implicat deja în campania „Medici cu care Braşovul se mândreşte". Unii şi-au exprimat opţiunile pe brasov.adevarul.ro, alţii pe facebook adevarul, iar alţii au sunat direct la redacţie. Aşteptăm continuare opiniile braşovenilor.

Printre cei mai nominalizaţi şi mai apreciaţi medici de către braşoveni se numără: Ioan Oprea, medic neonatolog la Maternitatea Braşov, Radu Mircea, medic neuroghirurg Spitalul Judeţean, Marcel Albean, chirurg plastician la Spitalul de Pediatrie, Mihnea Constantin, chirug la Spitalul Judeţean Braşov, Antoniu Burducea (cardiolog).

Nominalizări au mai primit şi medicii ginecologi Ionel Moldovan, Cezar Podaşcă sau Florin Vulcan.
Cititorii au mai propus următorii medici: Mădălina Buzescu (ORL), Mihai Ruja (pediatrie), Camelia Ionescu (anestezist), Daniela Albean (endocrinolog), Laurenţia Andrei (interne), Gabriel Moraru(interne)

Opiniile cititorilor

„D zeu mi a dat sanatate,dar cunosc un medic,un om,care acum 11 ani i a salvat viata sotului meu.pentru dansul,sunt probabil unul din mii de apartinatori cu care s a intalnit de a lungul carierei sale,insa pentru mine a fost un adevarat om si apoi un adevarat medic.si astazi mi au ramas in minte cuvintele dansului de imbarbatare,sfaturile referitoare la boala si repercusiunile ei,felul de a se purta cu pacientii.mereu am avut un profund respect pentru dansul,mereu l am dat exemplu de profesionalism si omenie.nu mai stiu acum nimic despre dansul deoarece sunt plecata din tara dar ii multumesc si ii doresc multa sanatate.pentru mine cel mai bun medic este Dl MIRCEA RADU neurochirurg la sp j.udetean" Elena

Un om de suflet dar si bun profesionist este doctorul Mihai Ruja, medic in cadrul Spitalului de Copii de pe Nicolpole. Ii multumesc pe aceasta cale pentru tot ce a facut pentru fetita mea, pentru nepotul meu, pentru finutul meu. Ii muultumesc in mod special pentru bunatatea de care da dovada in fiecare zi, pentru deschiderea lui sufleteasca fata de oameni. Este un om extraordinar, stie sa se poarte cu copiii, iar faptul ca isi face meseria cu daruire ma determina sa il recomand ca cel mai bun dintre cei buni. Va multumesc ca existati, Domnule Doctor!!! Cu respect, Florentina Ghermanescu, Brasov".

„Braşovul se poate mândri cu mulţi medici profesionalişti, printre ei, din punctul meu de vedere, se numără dr. Ionel Moldovan (obstetrică ginecologie)" Ana Maria.
„Din punctul meu de vedere cei mai buni pediatri sunt dr. Mâgzăreanu de la Pediatrie şi dr. Oprea de la Maternitate. Sunt specialişti, în adevăratul sens al cuvântului şi oameni de o blândeţe rară". Lidia Mailat

„Medicul cardiolog Antoniu Burducea este foarte bun. Un om serios, atent şi foarte bun profesionis. La fel şi Alina Bisoc, tot cardiolog de care eu sunt foarte mulţumită". Onoria Kiss

i aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite