Şoferii de la Codlea au protestat împotriva ridicărilor abuzive de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetăţenii lezaţi de abuzurile referitoare la administrarea parcărilor şi a serviciului de ridicare de autoturisme, prestat de firma Hi Speed Recovery,  în Codlea, au fost chemaţi să protesteze în faţa primăriei.

Zeci de şoferi din Codlea s-au urcat astăzi în maşini şi au defilat până în faţa Primăriei. Oamenii au protestat împotriva modului „abuziv", în care consider că le sunt ridicate autoturismele. Oamenii reclamă şi faptul că firma de ridicări a montat indicatoare de circulaţie fără avizul comisiei de circulaţie. Ajunşi în faţa Primăriei din Codlea, oamenii au coborât din maşini şi au început să scandeze.

image

„Primăria trebuie să pună capăt acestui contract care este un izvor de abuzuri. Nu vom tolera aşa ceva. Au pus stăpânire pe oraş şi fac ce vor. Stop abuzurilor", a spus mulţimii Erwin Albu, iniţiatorul mişcării.

image

Codlenii care au participat la protest spun că au avut de suferit de pe urma unor „ridicări ilegale".

„Mi-au ridicat maşina din faţa porţii şi a trebuit să plătesc 310 lei ca să o iau înapoi. Nu era parcare cu plată, nu era semn de interzis, nu era nimic. A fost un abuz făcut de firma de ridicări. Mai mult, când am mers să îmi iau maşina, am găsit-o cu parbrizul spart. Aşa ceva nu se întâmplă într-o ţară normală", a spus Ovidiu Ciubatoriu, un şofer de 36 de ani.

image

„Plătesc impozit pe maşină, plătesc parcare, 120 de lei pe an, dar nu pot să mă opresc în oraş fără bani. Peste tot s-au montat semne de interzis, ca să îţi poată ridica maşina. Iar bani nu mai avem. Ne-au tăiat pensiile, ne-au tăiat tot", a declarat revoltat Pavel Palău, un şofer de 69 de ani, din Codlea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite