Circ în centrul Braşovului! Ceartă pe o maşină ridicată FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

10 turişti constăţeni au avut parte de o surpriză menită să le strice vacanţa. Unul dintre şoferi s-a trezit că maşina îi este ridicată de sub nas.

Turiştii din Constanţa povestesc că s-au oprit în centrul Braşovului ca să se plimbe câteva ore prin oraş. Unul dintre şoferi a parcat însă pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, de lângă Modarom, şi a mers să achite bonul de parcare.

aa

La întoarcere, a avut surpriza să constate că maşina îi este ridicată chiar sub ochii săi. „Atunci am aflat că acela era un loc pentru persoane cu handicap şi le-am spus celor de la ridicări că achit amenda, dar să îmi lase maşina. Domnul de la ridicări a refuzat însă şi mi-a spus că va duce maşina la locul de depozitare, undeva la marginea oraşului. Eu sunt turist, nu cunosc Braşovul, unde să alerg după maşină prin oraş?", a povestit Constantin Crăciun, şoferul maşinii ridicate.

image

 Turistul a refuzat să se despartă de maşina sa şi s-a urcat pe platformă, în autoturismul său.

image
image

După câteve zeci de minute de „negocieri", timp în care lumea s-a adunat ca la spectacol, cei de la ridicări auto şi turiştii supăraţi au ajuns la o înţelegere.

image

„Regulamentul spune că şoferului i se lasă maşina dacă se întoarce la autoturism înainte de începerea procedurilor de ridicare. În cazul acesta se începuse deja ridicarea. Vom lăsa acum maşina, cu acordul poliţiştilor de la circulaţie", a spus Deneş Nagy, angajatul firmei de ridicări auto.

image

Turistul constănţean a trebuit să achite suma de 76 de lei, adică 20% din suma pe care ar fi trebuit să o dea dacă şi-ar fi recuperat ulterior autoturismul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite