Mărţişorul aduce concerte la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Suma  va concerta la Brașov
Razvan Suma va concerta la Brașov

Braşovencele vor avea parte de câteva concerte de excepţie, de mărţişor. Unul dintre cei mai apreciaşi tineri artişti ai momentului, Răzvan Suma va oferi un concert de excepţie joi, de la ora 19.00, la Cercul Militar.

Cu un repertoriu impresionant şi cu sute de concerte susţinute în întreaga lume, tânărul muzician va oferi un spectacol complet în cadrul turneului "Vă place Bach?". Artistul va oferi, în premieră, interpretarea, într-un singur concert, a integralelor suitelor pentru violoncel solo, semnate de Bach, acompaniat de un spectacol multimedia de proiecţii.
Pentru iubitoarele muzii rock, distracţia începe la ora 20.00, în Deane's Irish Pub, unde pe scenă urcă băieţii de la Quantiq. De acum doi ani de când s-a înfiinţat trupa, tinerii braşoveni au avut o evoluţie spectaculoasă, fiind chiar invitaţi să cânte în deschiderea concertului susţinut de Bon Jovi anul trecut în România.
Cluburile din oraş nu au un program special de 1 martie, însă le-au pregătit doamnelor foarte multe suprize pentru săptămâna viitoare, de 8 martie

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite