Braşovul, pe harta investitorilor britanici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii în România, a declarat, cu ocazia vizitei sale la Braşov, că susţine investiţiile englezilor în zonă.

Noul ambasador al Marii Britanii a vizitat astăzi Braşovul, după 20 de ani. Martin Harris a explicat că Braşovul este oraşul său de suflet din România pentru că, în urmă cu 20 de ani, a poposit aici împreună cu soţia sa, printre primii turişti independenţi care au vizitat ţara noastră după Revoluţie.

Ambasadorul Marii Britanii a spus că tot aici a găsit, acum 20 de ani, o gazdă primitoare cu care a şi ţinut legătura foarte mult timp. Revenit la Braşov, Martin Harris a declarat că „Braşovul s-a schimbat foarte mult şi mă bucur că şi companiile britanice care derulează afaceri aici au avut o contribuţie în această zonă".

Ambasadorul a făcut referire la marile companii care activează în zonă, în domeniul farmaceutic sau aviatic. Martin Harris a afirmat că între Eurocopter România şi Eurocopter UK există o colaborare pentru servisarea elicopterelor Puma din Afganistan.

20 de astfel de elicoptere ar trebui să fie reparate anul acesta la Braşov. „Pe timp de criză, este necesară şi încurajarea firmelor mici şi mijlocii care vin în România, lărgind astfel oportunităţile de export", a declarat Harris.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite