Majoritatea banilor judeţului Braşov merg la reparaţia drumurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul
Foto:Adevarul

În 2012, administraţia judeţeană din Braşov a primit 36,265 de milioane de lei, buget ce trebuia repartizat spre localităţi în funcţie de proiectele în continuare pe care le au la acest moment.

Ar fi fost nevoie însă de peste 300 de milioane de lei pentru a satisface toate cererile. Din această cauză 19 localităţi din judeţ nu au primit niciun ban.

Cea mai mare sumă, 3,5 milioane de lei au revenit municipiului Braşov pentru reparaţii la drumuri. Alţi 3,2 milioane de lei au mers la municipiul Făgăraş, pentru drumuri şi reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Municipiile Săcele şi Codlea nu au primit niciun leu.

La oraşe, cele mai importante sume merg spre Zărneşti, căruia Consiliul Judeţean i-a alocat 1,59 milioane de lei pentru drumuri şi 433.000 de lei pentru apă şi canalizare.

Comuna Tărlungeni a primit cea mai mare sumă din mediul rural, respectiv 1,32 de milioane lei pentru reparaţia drumurilor, reţeaua de apă, cofinanţări la proiecte europene şi reparaţii la sediul Primăriei.

Tot mediul rural, alte câteva localităţi au primit sume importante pentru infrastructură. Astfel, Prejmerul a primit 1,2 milioane de lei, iar Hoghiz, Mândra şi Vama Buzăului câte un milion de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite