Braşov: FOTO VIDEO Coadă la bănuţi de aur, la deschiderea MACRO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de braşoveni s-au aşezat la coadă încă de la primele ore ale dimineţii pentru a pune mâna pe chilipirurile de la MACRO, la marea deschidere.

Primul client MACRO s-a aşezat în faţa magazinului la ora 5.00 dimineaţa, pentru a fi sigur că nu ratează deschiderea.

CITIŢI AICI CE A DECLARAT OMUL DE AFACERI DINU PATRICIU LA DESCHIDEREA MACRO

Cei mai mulţi oaspeţi de la deschiderea magazinului au fost locuitorii cartierului Tractorul, care sunt foarte încântaţi că au un magazin de talia MACRO mai aproape de casă.

Am venit de la cinci dimineaţa ca să fiu primul la uşa magazinului. Nu vreau să ratez promoţia cu bănuţii de aur şi nici produsle ieftine", a declarat Constantin Lişiţă, 71 de ani, pensionar.

image

La ora 8.00 punct, braşovenii au putut intra în magazin pentru a face cumpărături la preţuri mai mici.

Am cumpărat banane, pui, ulei la preţuri mai bune decât în alte părţi. Sunt foarte fericită că am intrat în cursa pentru bănuţii de aur", a spus Gina Ida, 58 de ani, casnică.

image

Braşovenii s-au înghesuit să cumpere banane, la un preţ de numai 3,99.

Am cumpărat banane la un preţ foarte avantajos faţă de piaţă, unde sunt cinci şi şase lei", a spus Jana Spumă, de 56 de ani, pensionară.

image

Goana după aur

Cei mai mulţi barşoveni au făcut cumpărături în valoare de 40 de lei şi au intrat automat în cursa pentru cele 30 de punguţe cu doi bănuţi de cinci grame de aur.

image

Marea extragere va avea loc în 18 iunie, iar participanţii au şansa să câştige şi un televizor LCD cu diagonala de 81 de centimetri.

image
image

Până la extragerea finală, braşovenii care au cumpărat de minimum 40 de lei au primit doi bănuţi promoţionali în valoare de 5 lei fiecare, cu ajutorul cărora pot face cumpărături pe toată perioada promoţiei.

VEDEŢI AICI OFERTELE DIN MACRO

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite