„Lord Of The Dance", spectacol total la Braşov GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Cristina Haiman
Foto: Cristina Haiman

Dansatorii irlandezi au primit ropote de aplauze de la miile de spectatori prezenţi aseară în tribunele Patinoarului Olimpic.

Dansatorii au impresionat până la lacrimi publicul braşovea. Spectacolul a fost unul total, iar cei prezenţi în sală spun că a meritat pe deplin banii.
Graţie muzicii, dansului, preciziei, luminilor şi efectelor pirotehnice, „Lord Of The Dance" este cel mai vizionat show din toate timpurile. Supranumit „o minune a lumii moderne", show-ul are 40 de dansatori care prezintă o poveste plină de pasiune, una dintre cele mai populare legende irlandeze.

Foto: Cristina Haiman

Click pe poze pentru mai multe imagini din spectacolul de la Braşov

Dansatoarele sunt alese cu mare precizie, au aceeaşi înălţime şi aceeaşi constituţie. În spatele succesului mondial al trupei stau mii de ore de antrenament şi o coregrafie impresionantă.

Dansatorul şi coregraful Michael Flatley a fost cel care a creat acest spectacol, care a ajuns să fie vizionat de sute de milioane de persoane din întreaga lume. Michael Flatley a devenit legendă prin performanţele înregistrate: cel mai rapid dansator de step ( 35 de paşi pe secundă), premiul Guiness Book pentru Cele mai rapide picioare din lume şi titlul pentru Cel mai bine plătit dansator.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite