Germania caută 100 de bucătari români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii braşoveni care nu prea găsesc de lucru în ţară au la dispoziţie şi varianta joburilor europene. Astfel, pe portalul european de forţă de muncă, sunt disponibile aproape 180 de joburi în diverse ţări. Salariul oferit este între 1.400 şi 2.000 de euro brut pe lună.

Cele mai multe joburi sunt în Germania, respectiv 115. Dintre acestea, 80 de posturi sunt doar pentru bucătari. Salariul oferit este între 1.500 şi 2.000 de euro brut pe lună, pe un contract încheiat pe 24 de luni, cu posibilitate de prelungire. Condiţiile principale ţin de cunoaşterea limbii măcar la nivel de bază şi existenţa unor diplome de calificare, informează bzb.ro.

Tot Germania caută şi 20 de ajutor de bucătari. Salariul oferit este până în 1400 de euro brut pe lună, pe acelaşi tip de contract. Ajutorul de bucătar trebuie să aibă calificare în acest domeniu şi să cunoască măcar la nivel bazal limba germană.

Tot pe Eures mai sunt disponibile în Germania 10 posturi de asistenţi medicali. Salariul este de circa 2.000 de euro pe lună, contractul este permanent, dar asistenţii trebuie să cunoască limba bine şi să aibă calificare în domeniu. Alte 5 posturi în Germania sunt în domeniul tehnic, salariul fiind negociabil.

Se caută şi fermieri
Danezii caută 40 de lucrători în ferme de creştere a animalelor. Sunt dispuşi să-i plătească câte 1.260 de euro brut pe lună, însă cer ca aplicanţii să cunoască limba engleză şi să aibă diplome de liceu agricol sau Facultate de Medicină Veterinară. Sunt acceptaţi pe acest post aplicanţii cu vârsta între 18 şi 30 de ani. Polonezii, la rândul lor caută 13 cercetători, post-doctoranzi şi cercetători biomedicali, pe care sunt dispuşi să-i plătească cu peste 5.500 de zloţi polonezi pe lună.
Detalii despre joburi şi modul de aplicare pot fi găsite pe site-ul Eures sau la sediul AJOFM Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite