Încă o „listă a ruşinii“ pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

78 de braşoveni sunt anunţaţi public cu nume şi adresă completă că au datprii la sănătate. Anuţul este postat la secţiunea „Decizii de impunere şi titluri executorii".

Scandalul „listei ruşinii" a început anul trecut când 31.000 de braşoveni au aflat din presă că sunt datori. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a fost amendată cu 3.000 de lei şi obligată să scoată lista de pe site. Au urmat sute de procese, multe dintre ele fiind şi acum pe rol.

De data aceasta reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate spun că nu au greşit cu nimic. „ Am repectat prevederile Codului Fiscal. Am trimis scrisori de înştiinţare cu confirmare de primire celor 78 de persoane care se regăsesc pe listă. Fie oamenii nu au fost găsiţi acasă, fie au refuzat să le primească. Codul Fiscal spune că în astfel de cazuri lista se publică pe site sau în presă. Noi am ales variante site-ului instituţiei. În ceea ce priveşte publicarea adresei, am avut contribuabili care ne-au cerut acest lucru. Oamenii vor să fie siguri că este vorba despre ei şi nu este o coincidenţă de nume", ne-a declarat Luminiţa Niţu, director de relaţii contractuale la CJAS Braşov.

Click aici pentru a descărca noua „listă a ruşinii"

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite