Atenţie! A apărut o nouă ţeapă cu maşini în leasing

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firma îşi făcea promovare pe internet
Firma îşi făcea promovare pe internet

12 persoane aui depus ieri plângere penală la Poliţia Braşov după ce au plătit mii de lei avans şi nu şi-au mai primit maşinile. Păgubiţii încheiaseră precontracte cu o firmă care primitea leasing doar cu buletinul.

Oamenii care au luat ţeapă au venit ieri special la punctul de lucru al firmei din Braşov, dar au găsit uşile închise. Nici la telefonul fix nu le-a răspuns nimeni. Telefoanele mobile erau ieri închise. Păgubiţii sunt convinşi să nu îşi vor mai vedea banii înapoi, dar au spus că vor să atragă un semnal de alarmă ca să nu mai păţească şi alţi oameni ca ei.

„Persoanele respective au sesizat faptul că au plătit reprezentantei unei firme cu punct de lucru în municipiul Brașov,sume cuprinse între 3000 lei și 60 000 lei,pentru achiziționarea unor autoturisme în sistem leasing,fără a intra în posesia mașinilor.Plângerile au fost conexate de polițiști într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov,iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt în acest caz" a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Pe lîngă cei 12 păgubiţi care au depus plângere, în realitate ar mai fi încă 100. Firma avea şi punct de lucru în Constanţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite