Elevii braşoveni primesc doar lapte, nu şi corn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Toţi copiii din unităţile de învăţămînt din Braşov îşi vor primi de astăzi porţia de lapte (sau produse lactate) la care au dreptul prin programul guvernamental „Laptele şi cornul".

Este vorba, de 1.745 de copii de grădiniţă, 7.243 de elevi din ciclul primar şi 6.959 de elevi din ciclul gimazial. Valoarea programului pentru cei 15.947 de elevi şi copii de grădiniţă este de 410.118 lei cu TVA.

Licitaţia pentru produsele lactate a fost organizată în luna septembrie, după ce Consiliul Judeţean a virat primăriei fondurile alocate de Guvern. Licitaţia fost câştigată de compania Dorna SA. Nu la fel de bine au stat lucruile şi la licitaţia pentru corn, care este acum blocată. Nu se ştie dacă micuţii vor mai primi şi produse se panificaţie până la finele anului.

„Din păcate, licitaţia pentru produsele de panificaţie a fost contestată de către una din cele două firme care s-au înscris la licitaţie. Atribuirea contractului şi începerea livrărilor nu se va putea face până la soluţionarea contestaţiei", a declarat Sorin Toarcea, citat de monitorul expres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite