Braşov: De 8 martie, Kronospan s-a gândit la femeile de la azilul de bătrâni VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de 8 martie, compania Kronospan a oferit cadouri vârstnicelor de la azilul de bătrâni din cartierul braşovean Noua.

Angajaţii companiei Kronospan au oferit o mică bucurie femeilor care îşi petrec bătrâneţea uitate de familie sau de prieteni, chiar şi de ziua lor.

De 8 martie, cei de la Kronospan s-au gândit la femeile de la azilul de bătrâni din Noua şi le-au oferit cadouri, dar şi un program artistic. 95 de vârstice de la azil au primit pachete cu bomboane, o eşarfă şi o felicitare.

image

Programul artistic, care a durat circa 40 de minute, a fost oferit de elevii de clasa a patra de la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea", care sunt sponsorizaţi de Kronospan pentru a ajunge la festivalul de la San Remo, din aprilie.

image

Aceştia au avut în repertoriu cântece adresate mamei, dar şi o scenetă despre importanţa şi rolul mamei. La finalul reprezentaţiei, femeile au primit şi un tort uriaş din partea firmei Kronospan.

image

Cu ocazia zilei de 8 martie am avut plăcerea să le oferim doamnelor de la acest azil de bătrâni o mică bucurie. Suntem pentru prima dată aici, dar vom oferi cadouri celor de la azil şi în anii următori", a declarat Raluca Roşu, manager PR al firmei Kronospan.

image

De 8 martie, mamele trebuie să primească cele mai frumoase cadouri, iar copiii sunt cei mai frumoşi ghiocei care luminează sufletele mamelor", a menţionat şi Camelia Epure, profesoară la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea".

image

Vârstnicele de la azilul de bătrâni au primit cu mult entuziasm cadourile de la Kronospan şi au urmărit cu sufletul la gură spectacolul celor mici. „Suntem foarte fericite fiindcă de 8 martie cineva se gândeşte la noi.

image

Prin astfel de eveniment ne mai înveselim puţin şi mai uităm de necazuri. Din păcate, pe noi nu ne mai vizitează nimeni, ne-au uitat rudele şi prietenii. Doar de Crăciun, de Paşte sau de 8 martie ne mai descreţim frunţile", a precizat Catinca Veleşcu, de 82 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite