Performanţe notabile pentru karatiştii braşoveni de la JKA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Cezar a fost surpriza plăcută a competiţiei de la Cluj-Napoca. Foto: JKA
Sandu Cezar a fost surpriza plăcută a competiţiei de la Cluj-Napoca. Foto: JKA

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca a găzduit Cupa Campionilor la karate.

Pentru sportivii braşoveni a fost o repetiţie înaintea participării la Campionatul Mondial SKDUN, ce se va desfăşura la Halle, în Germania, în perioada 7-9 octombrie, cât şi pentru Campionatul Mondial de karate W.U.K.F. 2013, România urmând să organizeze acest eveniment.

La competiţia din Cluj-Napoca au participat 514 sportivi, de la 44 de cluburi legitimate, din zece ţări europene . Sportivii legitimaţi la CS Karate JKA România, antrenaţi de sensei Dragoş Chiru (3 dan) au avut si de această dată un parcurs impecabil, clasându-se de trei ori pe podium.

Sandu Cezar şi-a demonstrat încă o dată forma bună pe care o traversează, câştigand medalia de aur la kata copii, centuri maro, după un parcurs de excepţie în preliminarii, reuşind să se impună şi în finală.

Cosmin Bălan, legitimat la JKA, a reuşit să câştige medalia de argint tot la proba de kata copii, dar la centuri albastre. După patru luni de pauză, sportiva Miruna Vlaicu a urcat pe podiumul european, câştigând medalia de bronz la kumite cadete, după un meci de infarct în care a ratat calificarea în finală în ultima secundă a meciului.

Şi sportiva Adina Seitz a reuşit să se califice până în sferturile de finală la proba de kumite 13-14 ani. „Am demonstrat încă o data că JKA este o prezentă constantă pe podiumul european sau mondial", a precizat sensei Dragoş Chiru.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite