Cupa „Transilvania“ la karate, dominată de sportivii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miruna Vlaicu (stânga) s-a remarcat la Cupa Transilvania
Miruna Vlaicu (stânga) s-a remarcat la Cupa Transilvania

Clubul Sportiv „Budo Maris", sub directa supraveghere a Federaţiei Române de karate WKC, a organizat, la Sighişoara, Cupa „Transilvania" WKC interstiluri.

Evenimentul s-a desfăşurat în zilele de 27 şi 28 martie 2010, în Sala Sporturilor din Sighişoara. La Cupa „Transilvania" s-au înscris peste 250 de sportivi şi un număr de 17 echipe, de la 20 de cluburi din toată ţara.

Competiţia a fost inclusă în calendarul Federaţiei WKC şi recunoscută de Agenţia Naţională pentru Sport. Braşovul a fost reprezentat la eveniment de Clubul Sportiv de karate JKA România, sub conducerea lui sensei Dragoş Chiru. Sportivii JKA au reuşit să cucerească cinci medalii.

Astfel, karateka Alin Olaru a câştigat medalia de aur la kumite, la categoria 11-12 ani, reuşind să-şi surclaseze cei 19 adversari într-o manieră clară.

Miruna Vlaicu a obţinut bronzul la kumite, categoria 13-14 ani, şi aceeaşi medalie la kata individual. Sandu Cezar a câştigat bronzul la kata individual, la 9-10 ani. Tot pe locul trei s-a clasat şi luptătorul Octavian Jicmon, la kata individual, categoria 11-12 ani. 

Pentru clubul braşovean au mai punctat şi Sebastian Pomirleanu, locul 4 la kata, 9-10 ani, precum şi Daniela Vlase, care s-a clasat tot pe 4, la categoria 13-14 ani individual.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite