Jandarmi samariteni. Au găsit 4.000 de lei şi i-au redat zâmbetul femeii care îi pierduse (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O braşoveancă a fost la un pas să rămână fără 4.000 de lei după ce şi-a pierdut portofelul. A avut însă mare noroc. Portofelul a fost găsit de o patrulă de jandarmi.

Ora. 12.00 Astăzi, un braşovean stabilit în Italia şi-a uitat portofelul, cu actele şi 150 de euro, tot în incinta Tribunalului. Acesta a fost găsit tot de jandarmi şi înapoiat păgubitului.

Ora 10.30 Femeia şi-a pierdut ieri portofelul în zona Tribunalului Braşov. Avea în el peste 4.000 de lei şi actele. Acesta a fost găsit de
subofiţerii jandarmi Plt. Draguşel Sorin şi Sg.maj. Tizu Răzvan. Cei doi şi-au anunţat superiorul şi au început cercetările pentru identificarea păgubitului.

După ce şi-a terminat serviciul, Plt.adj. Matei Daniel a observat, în drum spre casă, în zona Cimenatografului Patria, o femeie care plângea. Aceasta era însoţită de nepotul ei care vorbea cu cineva din familie şi povestea că femeia şi-a pierdut portofelul. Imediat, jandarmul s-a legitimat şi a adus la cunoştiinţă celor doi că portofelul a fost găsit de către colegii săi şi i-a rugat pe aceştia să-l însoţească la sediul jandarmilor de la Tribunalul Braşov. Întrebată de conţinutul portofelului şi suma de bani din el, femeia a detaliat cu exactitate conţinutul acestuia, drept pentru care jandarmii i-au inapoiat bunurile pe bază de proces verbal.

Drept mulţumire, persoana a adresat o scrisoare de mulţumire jandarmilor. „Vreau prin câteva rânduri să vă mărturisesc puternica emoţie pe care am trăit-o. Mi-am pierdut potofelul cu bani şi acte şi a fost găsit de subordonaţii domniei voastre Plt. Draguşel Sorin şi Sg.maj. Tizu Răzvan. Intensitatea emoţiei trăite nu s-a datorat în mod special găsirii celor pierdute, cât gestului supraomenesc al subordonaţilor dumneavoastră care prin acest gest dovedesc că trăiesc momentele Săptămânii Mari. Felicitări şi Dumnezeu să-i binecuvânteze!"

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite