Cinci muncitori intoxicaţi au fost externaţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul.
Foto:Adevarul.

Cinci persoane au ajuns vineri dimineaţă la Spitalul Judeţean din Braşov, după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută, pe care au inhalat-o în timp ce făceau curat într-o hală a unei ferme din Hălchiu.

UPDATE Cele cinci victle ale accidentului de muncă de la Hălchi au fost externate în urmă cu puţin timp de la Spitalul Judeţean din Braşov. Medicii au stabilit că a fost vorba despre o intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon şi, după ce i-au ţinut câteva ore sub observaţie,  i-au externat întrucât starea lor s-a îmbunătăţit. 

Ancheta, însă, continuă pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului de la ferma din Hălchiu.

Cei cinci, trei femei şi doi bărbaţi, cu vârste între 27 şi 34 de ani, lucrau ca muncitori la o fermă de păsări din Hălchiu.  Azi dimineaţă, făceau curat într-o hală, când au început să se simtă rău. Colegii de muncă ai victimelor au chemat imediat medicii, iar mai multe echipaje SMURD i-au preluat pe cei cinci şi i-au dus la Spitalul Judeţean din Braşov. Medicii de aici spun că prezintă intoxicaţii uşoare, cel mai probabil cu monoxid de carbon, dar starea lor este bună, urmând să fie externaţi în cursul zilei de astăzi. Este posibil, însă, ca oamenilor să li se fi făcut rău şi din cauza substanţei de curăţenie cu care făceau dezinfecţia în hala respectivă.

O echipă de inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov este acum la faţa locului pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Vom reveni cu amănunte.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite