Trei braşoveni, cercetaţi pentru că au cumpărat o pâine cu bani falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Trei bărbaţi din municipiul Braşov sunt cercetaţi de poliţiştii covăsneni după ce au încercat să plătească o pâine cu o bancnotă de 100 de lei, care părea falsă şi care a fost ridicată în vederea cercetărilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Buzsi Andrea, a declarat, marţi, că un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Covasna care realiza, la sfârşitul săptămânii trecute, un control în trafic pe DN 11, în comuna Ozun, a fost sesizat că două persoane au intenţionat să cumpere pâine achitând cu o bancnotă de 100 de lei care părea falsă.

Potrivit sursei citate, în baza sesizării şi a descrierii autovehiculului cu care se deplasau suspecţii, poliţiştii au pornit în urmărirea acestora şi în scurt timp i-au identificat pe suspecţi - F. Raul Adrian, de 19 ani, D. Robert, de 39 ani, şi C. Gheorghe, de 51 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Braşov.

Poliţiştii rutieri i-au sesizat pe colegii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Covasna şi, împreună cu aceştia, au făcut o percheziţie a celor trei bărbaţi şi a autoutilitarei, dar nu au găsit alţi bani falşi.

Bancnota despre care există suspiciuni că este falsă a fost ridicată în vederea cercetărilor, constituind probă, a menţionat sursa citată, adăugând că în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori monetare false.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite