Case mistuite de flăcări în Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă Adevărul
Foto.arhivă Adevărul

Două case din Săcele în care locuiau mai multe familii cu copii, au fost mistuite de flăcări azi-noaptea. Pompierii s-au luptat patru ore cu focul. Din fericire nu au existat victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, incendiul a izbucnit în jurul orei 03.00 şi a cuprins două case construite din chirpici din cartierul Gârcini din Săcele, în care locuiau mai multe familii cu copii. Focul s-a extins rapid şi a cuprins şi o şură şi o anexă aflate în apropiere.

Toate persoanele aflate în locuinţele formate din câte două camere au reuşit să iasă afară înainte de sosirea pompierilor.

„Cele două case şi şura au ars complet. A fost o intervenţie foarte dificilă pentru că în zonă terenul este accidentat şi exista pericolul ca focul să se extindă şi la celelalte locuinţe, care sunt lipite una de cealaltă. S-a reuşit înlăturarea pericolului şi nu au existat victime. Totul a pornit de la o instalaţie electrică suprasolicitată care a luat foc", a declarat Sfreja.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite