Incendiu la un imobil din comuna brașoveană Cristian (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul etaj al unei clădiri situate la intrarea în comuna brașoveană Cristian a fost cuprins de flăcări în această seară.

UPDATE, 24 octombrie 2010, ORA 10.00 Incendiul a fost stins azi-noapte, la ora 01.30. Pagubele se ridică la aproximativ 100 de mii de lei, iar pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

UPDATE, 23 octombrie 2010, ORA 00.00 Incendiul care a cuprins mansarda şi acoperişul clădirii din comuna Cristian încă nu a fost stins. În acest moment, la locul incendiului se află patru autospeciale cu apă şi spumă şi o scară pentru intervenţie la înălţime. În plus, pentru lichidarea focului, echipajelor de pompieri li s-au alăturat şi mai mulţi voluntari ai ISU din Cristian. 

UPDATE, 23 octombrie 2010, ORA 22.35 Pompierii se luptă şi în acest moment cu flăcările care au cuprins mansarda clădirii. Casa din Cristian este tip duplex şi are trei etaje, plus o mansardă, iar incendiul a izbucnit în jurul orei 20.00.

Din cauza vântului puternic, flăcările care au cuprins mansarda clădirii s-au extins, cu repeziciune şi la acoperişul acesteia. Din păcate, din cauza izolaţiei cu polistiren şi vată de sticlă, lupta pompierilor cu flăcările este îngreunată. Ei încercearcă de aproximativ două ore să lichideze incendiul. 

Brasov: Incendiu la un imobil din Ghimbav

„Am primit telefon că a luat foc casa prietenilor mei şi am venit repede să văd cum îi putem ajuta. Păcat de casa asta, păcat că nu se mai pot muta aici de Crăciun. Acum uitaţi ce s-a ales din ea“, a spus, cu regret, Laura Niculea. 

Brasov: Incendiu la un imobil din Ghimbav
Brasov: Incendiu la un imobil din Ghimbav

Din fericire, imobilul nu era încă locuit. Proprietarii muncesc de doi la ridicarea acestuia, iar la Crăciun urmau să se mute în el.

„Nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla. Nu aveam mobilier, acum am pus parchet, calorifere electrice, iar instalaţia electrică e nouă. Chiar nu ştiu ce s-a putut întâmpla“, a spus Ion Careba, proprietarul care urma să se mute împreună cu soţia şi cei doi copii în casa cea nouă.  

Brasov: Incendiu la un imobil din Ghimbav
Brasov: Incendiu la un imobil din Ghimbav

Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului, iar din fericire imobilul era asigurat.

23 octombrie 2010, ora 21.45 Patru echipaje ale pompierilor au ajuns la fața locului. Încă nu se cunoaște cauza producerii incendiului.

foto: arhivă

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite