Incendiu pe platforma Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul s-a declanşat pe platforma industrială din oraşul Victoria. Focul a cuprins o hală a societăţii Pirochim, în care se aflau depozitate cantităţi importante de substanţe periculoase.

Trei butoaie cu păcură şi alte două butoaie cu uleiuri pentru vopsele au fost cuprinse de flăcări, după ce câţiva angajaţi ai firmei au tăiat mai multe bucăţi de fier în interiorul halei. Pentru a evita un dezastru, pompierii au fost solicitaţi imediat după izbucnirea incendiului şi au intervenit de urgenţă.

„A existat pericolul extinderii incendiului, pentru că în hală erau depozitate şi alte substanţe inflamabile, considerate de mare risc. Am intervenit rapid cu două autospeciale cu apă şi spumă şi am reuşit localizarea incendiului", a explicat locotenentul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Timp de aproape o oră, pompierii s-au luptat cu flăcările izbucnite în hala în care erau depozitate produse chimice periculoase. Focul a ameninţat şi celelalte hale de pe platformă, însă, din fericire,  flăcările au fost domolite la timp. Pompierii spun că s-a acţionat rapid şi că nu a fost necesară evacuarea societăţii. Pe platforma de la Victoria funcţionează mai multe firme din sectorul industriei chimice.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite