Blestemul Hotelului Piemonte din Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După incendiul de ieri de la Hotelul Piemonte din Predeal oamenii vorbesc tot mai multe despre un blestem. Clădirea a mai luat foc odată în martie 2011.

Incendiul de ieri a creat panică printre turişti. Oamenii au fost evacuaţi de pompieri. Din primele cercetări, focul s-a declanşat de la o defecţiune la sistemul de încălzire al saunei. Valoarea pagubelor nu au fost încă stabilită.

Citiţi aici despre incendiul de Anul Nou

Hotel cumpărat cu 2,5 milioane de euro

Hotelul Piemonte pare a fi urmărit de ghinion după ce, în luna martie a anului 2011, un alt incendiu a pus stăpânire pe etajul patru al clădirii. Focul a distrus în totalitate acoperişul, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, precum şi patru camere de la mansardă şi trei camere de la etajul al patrulea. Valoarea pagubelor a fost estimate la vremea respectivă la 100.000 de lei.

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu incendiul de la Hotel Piemonte

image

Hotelul Piemonte din Predeal are patru stele şi este situat pe DN1. Acesta are o capacitate de 40 de camere şi 90 de locuri, are restaurant, sală de fitness şi saună. Hotelul este deţinut de proprietarul agenţiei Karpaten Turism, Gheorghe Mărginean, care l-a cumpărat în 2010, cu 2,5 milioane de euro de la firma Tekodores Turism Service din Braşov, al cărei acţionar unic este Alexandru Ovidiu Barbu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite