Ialomiţianu se plânge cât are de lucru, dar nu mai pridideşte la tăiat panglici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu
Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu

Ministrul Finanţelor a spus că nu ştie cât va sta la Braşov, după sărbătorile de Crăciun, pentru că are închiderea de an şi trebuie să se încadreze în deficitul bugetar. „Şi trebuie să pregătesc materialele pentru board-ul FMI din 7 ianuarie, care sperăm să ne spună că ne-am făcut temele şi că România este pe un drum bun", a mai spus Ialomiţianu.

Cu toate acestea, ministrul Finanţelor nu a avut clipe de linişte alături de familie. Duminică, el a fost la ceremonia aducerii moaştelor Sfântului Gheorghe la Braşov. Apoi, a participat alături de Elena Udrea şi alţi fruntaşi PD-L la tăierile de panglici la sălile de sport de la Săcele şi Recea. Nu în ultimul rând, a participat la evenimentul mondem din Poiana Braşov, unde Goegre Copos a inaugurat hotelul proaspăt renovat.

Pentru a demonstra că, totuşi, gândurile îi stau la trabă, Ialomiţianu a declarat că i-a cerut ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, să deblocheze proiectul privind construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov. „Mi-aş dori să avem autostradă şi i-am cerut ministrului Transporturilor să deblocheze proiectul Comarnic-Braşov şi din partea ministrului de Finanţe are tot sprijinul", a spus Ialomiţianu, citat de Mediafax. Ce nu a spus este dacă Anca Boagiu l-a băgat în seamă, deoarece ministrul Transporturilor a şters Braşovul de pe harta autostrăzilor din România. AMĂNUNTE AICI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite