Huidu nu a ajuns încă la o înţelegere financiară cu rudele victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan
Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

În timp ce avocatul lui Huidu încearcă să ajungă la o înţelegere cu rudele victimei, avocatul fiicei Magdei Drăghici spune că va depune la dosarul cauzei solicitarea cu cuantumul daunelor atunci când va fi oportun.

Avocatul lui Şerban Huidu a declarat că vedeta a acordat sprijin financiar familiei lui Ştefan Balogh pentru înmormântare, dar şi o sumă fixă lunară echivalentă cu salariul victimei (1500 de lei). Tot Ioan Mânjină a mai declarat, săptămâna trecută, că s-a luat legătura şi cu familia Magdei Drăghici, dar că familia nu a stabilit încă o sumă.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Avocatul fiicei Magdei Drăghici spune că nu s-a ajuns la nicio înţelegere referitoase la daunele pe care ar urma să le primească clienta sa.

„Nu am purtat in mod oficial nicio discutie cu domnul Huidu Şerban Sebastian sau cu vreun reprezentant al acestuia, legata de acordarea de despagubiri civile pentru familia dnei Magda Drăghici. De asemenea, nu am discutat - de altfel nici nu s-a pus vreodata problema in acest sens intre cele doua parti - despre acordarea unor "compensatii" periodice, care sa acopere in vreun fel cheltuielile curente sau de alta natura. Singurele discutii purtate pana in prezent au avut loc in mod informal intre avocati, legat de intentiile pe care partile le au in cursul procesului penal, acestea neavand nicio relevanță din punct de vedere juridic.

Modalitatea in care va fi solutionata latura civila a procesului penal depinde, in mod evident, de rezultatul cercetarilor pe care autoritatile le efectueaza in acest caz si pe care, din respect pentru lege si pentru cei chemati sa o aplice, nu il anticipam in acest moment. Mai mult decat atat, in solutionarea acestui aspect vor fi implicate si alte parti, referindu-ne aici mai ales la societatea care a emis polita de asigurare si care va fi obligata sa suporte despagubirile, alaturi de cel care a provocat accidentul. In ceea ce ne priveste, vom indica la dosarul cauzei, atunci cand va fi oportun, cuantumul despagubirilor civile pe care le solicitam" se menţionează într-un comunicat trimis de Valentin Bodea, avocatul fiicei Magdei Drăghici.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite