Maşina lui Huidu va fi expertizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertiza tehnică a SUV-ului este singura care poate stabili viteza cu care a circulat Şerban Huidu. Maşina se află în curtea Poliţiei Braşov

În dosar se va efectua şi o expertiză tehnică a maşinii lui Huidu. Autoturismul este acum în curtea Poliţiei Braşov. Expertul va fi desemnat dintre membrii Corpului Experţilor de pe lângă Tribunalul Braşov. „Se va dispune efectuarea unei expertize în dosar. Nu s-a dispus încă", a spus Carmina Reit, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Declaraţii contradictorii

Tot mai mulţi martori ai accidentului de la Timişul de Sus apar să să-şi spună părerea în dosar. Până acum au fost audiate opt persoane în afară de familia Huidu. Unii spun că Huidu avea viteză, alţii că Loganul.
Părerile martorilor sunt împărţite. Unii susţin că Şerban Huidu avea viteză mare, deşi în această zonă se circula în coloană. Un alt martor care spune că a fost în spatele maşinii lui Huidu susţine contrariul. Bărbatul a declarat că el avea cam 50 km/oră şi chiar dacă Huidu ar fi accelerat nu avea cum să aibă mai mult de 70 km/oră. Alţi martori spun că Loganul a avea viteză foarte mare şi de aceea impactul a fost atât de violent şi maşina s-a răsturnat. Oricum ar fi, dacă Huidu nu intra pe contrasens, accidentul nu ar fi avut loc.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite