Hoţii de fier vechi l-au călcat pe Paul Enache (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul judeţean Paul Enache, fost preşedinte la FC Braşov, a fost călcat de hoţii de fier vechi. Reţeaua metalică de pe câteva hectare de teren, de la Viscri, unde cultiva hamei, a fost distrusă.

„Şi-au bătut joc de munca noastră. Au tăiat stâlpii de susţinere a reţelei de la ultura de hamei. Paguba este de vreo 50-60.000 de lei. Pentru că au distrus efectiv reţeaua pe o suprafaţă de vreo cinci hectare, de la ferma de la Viscri. Am fost azi-noapte la Poliţie, am adus un evaluator. Am înţeles că poliţia i-a reţinut. Dar nu cred că voi recupera banii...", a declarat Paul Enache, care este consilier judeţean.

Hoţii au acţionat după un plan bine stabilit. Cătălin Tofan (20 ani), Attila Zambari (23 ani) şi Nicolae Neagovici (23 ani) au împrumutat o dubă şi un aparat de sudură de la Mihai Pavel (50 ani) din Feldioara, după care au plecat spre Viscri. Acolo, s-au întâlnit cu Tiberiu Vasilache (20 ani) şi au trecut la fapte. Au tăiat ţevile metalice de pe plantaţie, l-au încărcat în dubă şi au plecat spre Feldioara, unde au fost prinşi.

 „Prezenţa poliţiştilor în stradă, în noaptea de 11/12 ianuarie, a dus la prinderea rapidă a hoţilor. În interiorul autoutilitarei au fost găsite 20 de ţevi metalice. Suspecţii sunt cercetaţi pentru furt calificat şi distugere", ne-a declarat comisar şef Liviu Naghi, IPJ Braşov

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite